FITAS CONSTRUCTION

Inovacion në Projektim Dizenjim Prodhim Montim

iconKush jemi ne

FITAS CONSTRUCTION

Fitas Construction është një emër i besuar në botën e ndërtimit, duke ofruar shërbime profesionale dhe inovative që përfshijnë një spektër të gjerë të botës ndërtimit. Me një angazhim të palëkundur për cilësi dhe një qasje inovative, ne jemi krenarë që ofrojmë zgjidhje të personalizuara për klientët tanë, duke përdorur teknologjitë më të fundit dhe duke garantuar cilësi të jashtëzakonshme në çdo projekt.

Shërbimet

Gjejmë zgjidhjen ideale për c'do projekt

image
image

Prodhojmë fastada të materialeve më cilësore sipas trendeve më të fundit, përshtatur me ndërtesat tuaja.

image
image

Montim i fastada duke perdorur zgjidhjet me inovative, përshtatur me ndërtesat tuaja.

image
image

Montim i dritareve duke perdorur zgjidhjet me inovative, përshtatur me ndërtesat tuaja.

image
image

Ne montojme platforma pershtatur cdo lloji pozicioni.

iconDisa Shifra

Fitas Construction është krenar për projektet e perfunduar

155 +
Projekte të përfunduar
150 +
Klientë të lumtur
10 +
Vite eksperiencë
iconBenefitet e kompanisë tonë

Platformat e levizshme

Evolucioni i arkitekturës, materialeve që përdoren dhe projektet e fasadave kërkojnë zgjidhjet më të menduara dhe të përshtatura për aksesin në lartësi. FITAS ju jep zgjidhjet më efikase për një punë të sigurt dhe produktive.

 1. Platforma me kollona hekuri të ankranuara ne beton. Kanë funksion mekanik të drejtuar nga dy motorrë 380V. Kapaciteti i peshës shkon në 3 ton, me gjerësi 3 metra deri ne 20 metra dhe mund të vendosen në lartësi të pafundme.
 2. Platforma të përshtatshme për ndërtesa deri në 10 kate, funskionojnë nëpermjet motorrëve elektrik 380v dhe kanë një kapacitet gjerësie nga 2 deri ne 18 metra.

-Ndërhyrje në pozicionet më të vështira.

-Operon në ç’do lartësi.

-Jep siguri maksimale të certifikuar me standarte.

-Përfundon punën në një kohë shumë të shkurtër.

-Mundëson ngarkimin dhe shkarkimin e materialeve në mënyrën më të mirë.

 

icon

Pse duhet të zgjidhni FITAS Construction

1

Ekip profesionistesh të certifikuar

2

Mjete te avancuara

3

Punë e shpejt

4

Siguri

Aftësitë ne punë

Vlerësimi i klientëve

iconKontakto tani

Keni një projekt?

  image

  Zyra Tiranë

  image

  Telefono

  +355 69 384 8639