iconKush jemi ne

Rreth FITAS Construction

Fitas Construction është një kompani prestigjoze në fushën e ndërtimit, e specializuar kryesisht në prodhimin dhe ndërtimin e fasadave për ndërtesat moderne. Përmes punës tonë cilësore dhe përshtatjes sonë me trendet më të fundit në ndërtim, ne kthejmë në realitet të gjithë imagjinatën e projektuesve.

Siguria dhe Cilësia Maksimale

Fitas Construction operon në Shqipëri dhe në Francë, duke garantuar siguri dhe cilësi maksimale sipas standardeve bashkëkohore në të gjitha projektet që drejton ose mbështet. Ekipi ynë i specializuar përballet me sfidat duke përdorur një përqasje të përgjegjshme dhe inovative në çdo projekt.

Prania në Tregjet Ndërkombëtare

Me një prani të fortë në tregjet në mbarë botën, duke përfshirë Francën, Italinë, Shqipërinë dhe më gjerë, ne jemi të përkushtuar të ofrojmë shërbime të nivelit të lartë për të përmbushur nevojat e klientëve tanë. Njohja jonë e thellë e tregut dhe përvoja jonë e gjatë na bën të jemi liderë në fushën tonë.

Përsosmëria në Prodhimin dhe Montimin e Fasadave

Fitas Construction ka një histori të pasur dhe të suksesshme në prodhimin dhe montimin e fasadave për shumë vite. Ne jemi krenarë për reputacionin tonë të përsosmërisë që njihet në mbarë botën. Specializuar në punën me materiale të larta cilësie si xhami, alumin, çelik dhe më shumë, ne krijojmë fasada me porosi që plotësojnë nevojat unike të çdo projekti.

Angazhimi ndaj Klientit

Ne besojmë se suksesi vjen përmes marrëdhënieve të forta me klientët. Për këtë arsye, punojmë ngushtë me klientët tanë për të kuptuar nevojat dhe objektivat e tyre. Angazhimi ynë për shërbimin ndaj klientit është i pakalueshëm dhe jemi gjithmonë të gatshëm për t'iu përgjigjur pyetjeve, ofruar këshilla dhe mbështetje gjatë gjithë ciklit jetësor të projektit.

iconKontakto tani

Keni një projekt?

    image

    Zyra Tiranë

    image

    Telefono

    +355 69 384 8639